Home / Recipes / Harabhara kabab

Photo of Harabhara kabab by Usha Bohraa at BetterButter
721
8
0.0(0)
0

Harabhara kabab

May-03-2018
Usha Bohraa
15 minutes
Prep Time
15 minutes
Cook Time
4 People
Serves
Read Instructions Save For Later

Recipe Tags

  • Veg
  • Easy
  • Kitty Parties
  • Indian
  • Frying
  • Breakfast and Brunch
  • Healthy

Ingredients Serving: 4

  1. 2 कप अंकुरित मूंग
  2. 1 कप पोहा
  3. 1 नींबू
  4. 1 इंच अदरक का टुकडा
  5. 1 हरी मिर्ची
  6. 1 कप हरा धनिया बारीक कटा
  7. 1 कप पालक बारीक कटा
  8. 1 कप हरी मेथी बारीक कटी
  9. नमक स्वादानुसार
  10. 2 चम्मच तेल

Instructions

  1. सबसे पहले पोहा को मिक्सर मे पीस कर एक बर्तन मे निकाल ले|
  2. अब मूंग,अदरक व मिर्ची मे नींबू का रस व नमक मिला कर मिक्सर मे पीस ले और पोहे का पाउडर मिला ले|
  3. फिर बारीक कटी हरी सब्जिया मिला ले व मिश्रण को गूथ ले |
  4. टिक्कियो का आकार दे कर तवे पर तेल लगा कर सेक ले|

Reviews (0)  

How would you rate this recipe? Please add a star rating before submitting your review.

Submit Review

Similar Recipes

A password link has been sent to your mail. Please check your mail.
Close
SHARE